Brunch med Klaus Hækkerup

Fhv. folketingsmedlem Klaus Hækkerup gæstede Dialog Forum onsdag den 14. november 2012, hvor der blev spist brunch sammen. Dialog Forum var repræsenteret af bestyrelses- samt udvalgsmedlemmer.

Formanden Mustafa Gezen lagde ud med at takke for Klaus Hækkerup’s støtte omkring foreningens arrangementer samt hans samarbejde ved foreningens ramadan-middag i folketinget, og gav en præsentation af foreningen samt dens aktiviteter. Derudover fortalte de enkelte platforme også om deres arbejde. Klaus Hækkerup fortalte om sin tilfredshed omkring foreningens arbejde, samt at man skulle fortsætte i samme spor.
Til et spørgsmål fortalte Klaus Hækkerup også om familien Hækkerup i den politiske verden, og om hvad han nu fik tiden til at gå med. Det kunne klart mærkes, at Klaus Hækkerup stadigvæk er involveret i politik, og at han arbejder på at bidrage positivt til dansk politik ved at støtte nye generationer af politikere i deres arbejde.

Det var et hyggeligt bruncharrangement, som foregik i hyggelige og uformelle rammer. Der blevet sluttet af med ordene fra formanden, som takkede Klaus Hækkerup og sagde, at Hækkerup-familien var et vigtigt kapitel i dansk historie, som vil blive husket positivt af de kommende generationer. Klaus Hækkerup fik et tyrkisk kaffekopsæt med hjem, som ud fra et tyrkisk ordsprog “en kop kaffe bliver husket i 40 år” symboliserer et 40 års tæt venskab.

Se flere billeder fra brunchet på vores facebookside.
 

Klaus_Hkkerup 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt