Kvindeaften med Anne Mee Allerslev

Københavns integrationsborgmester Anne Mee Allerslev var inviteret til Dialog Forum, som led i “Projekt Rollemodel” Fredag d. 24.02.2012. Med et hyggeligt og afslappet koncept, var der dækket op med stort kagebord og de ca. 45 fremmødte unge kvinder hyggede sig gevaldigt sammen

med Integrations Borgmesteren. Programmet startede med en kort opmuntrende og inspirerende tale fra Allerslev, hvor hun gav eksempler på sin egen opvækst og karriere. Efter dette fik pigerne rig mulighed for at drøfte deres personlige meninger og oplevelser med Allerslev. Selvom nogle af historierne var sjove og fik latteren til at lyde i Dialog Forums lokaler, var det også meget vigtige emner der blev diskuteret og debateret.
Specielt lagde Allerslev vægt på det basale princip; at ingen bør føle sig diskrimineret i det danske samfund – lige meget hvad der kunne være årsag. Allerslev tog da også flittigt notater i forbindelse med de forskellige beretninger, og pigerne nød frit, at kunne drøfte nogle af de ting de havde været udsat for, med en top politiker.

De unge kvinder angav klart, at Allerslev havde været en stor inspiration til videre uddannelse og karriere – og de tog åbenhjertet imod Allerslevs forslag om, sammen med Dialog Forum, at lave en internetbaseret database over eksempler med diskriminering og håndtering af denne i samfundet. Dette med henblik på, at eliminere enhver form for diskrimination i samfundet og fremskynde til kontinuerlig udvikling af kompetencer og faglighed hos den enkelte unge.

Billeder fra aftenen

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt