Mangfoldighedscharter

 Bland dig i byen projektet er et program med en målsætning om, at København skal være en åben, imødekommende og involverende storby. Dette er en udfordring til alle københavnere, der som aktiv medborger får mulighed for at deltage og bidrage til København.
Dialog Forum tager del i projektet som samarbejdspartner og begynder (blander sig i byen,) ved at opstarte et projekt, Kend din By ud fra netværket bylivet.

Der deltog omkring 200 deltagere i netværks eventet, som Bland dig i byen organisatorerne afholdte i SteetMekka. Blandt dem var der direktører fra Microsoft (Danmark) og Dansk Industri. Dialog Forum var en af de 20 inviterede foreninger. Programmet startede ved oplæg om indholdet, formålet og inspirationskilderne for projektet. Af en form for speeddating, fik de udvalgte foreninger mulighed for at fortælle om deres projekter til de interesserede. Der har været muligheder for at få partnerskab med de interesserede, som Dialog Forum ønsker at vurdere med glæde.
Vores medlem, Bülent Gogenur blev inviteret på scenen for at fortælle om sine oplevelser af programmet. Dialog Forum forlod programmet med mange gode ideer og inspiration.

Læs mere om arrangementet her.

Seneste indlæg
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt