Mitstudium er et frivilligt opstartet projekt af en gruppe studerende på forskellige uddannelser. Ensomhed, stress, manglende overblik og erfaring er faktorer, som de fleste studerende i løbet af deres studieliv vil blive konfronteret med – især på første år .

Vi som MitStudium ønsker at udvikle en bedre måde til at støtte studerendes første år på studiet, fordi vi mener, at en optimal studiestart starter med god mental- og social trivsel. Projektet er blevet optaget i SUND Hub på Københavns Universitet for at undersøge nærmere hvad roden til de største udfordringer er hos ny studerende.

Det helt særlige ved dette projekt er etableringen af studerende-studerende forhold, og hermed give et mere personligt men samtidig sagligt billede af studiet.

Denne hjemmeside vil give enhver studerende eller kommende studerende mulighed for, at udforske andre studerendes personlige erfaringer og råd.  Samt vil det være muligt, at skabe et solidt bånd mellem erfaringsrige studerende og dem selv dvs., at de kan få et bredere netværk ved at benytte sig af MitStudium.dk

Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt