Musikkursus i Nay-fløjte III

Dialog Forum er stolt af at kunne præsentere musikkurset “Nay-fløjten” for tredje gang, efter stor efterspørgsel. Nay-fløjten er et populært instrument i sufi musikken. Kurset vil være åbent for alle interesserede, som gerne vil lære at spille på den meget specielle Nay-fløjte, som er relativt ukendt i Danmark. 
Nay-underviseren Cahit Ece, som er ekspert i Nay-fløjten, underviser i Århus musikskole. Nu har du så mulighed for at lære, at fløjte i en Nay-fløjte i hjertet at København, nemlig i Dialog Forums lokaler. Han er villig til også at lære interesserede at spille på andre blæseinstrumenter såsom kawal og duduk. Vores generelle ønske ved dette kursus, er at bidrage til mangfoldigheden i det danske kulturliv og dermed fremme kulturmødet i samfundet.
For flere oplysninger vedrørende vores underviser, kan de med fordel tjekke hans hjemmeside ud her.


Praktiske oplysninger
Vi starter 2 hold. Et hold for begyndere og et hold for øvede. Kurset vil løbe over 10 uger, og vil foregå hver søndag mellem kl. 11:00-12:30 for begyndere og kl. 13:00-14:30 for øvede og det hele foregår i Dialog Forums lokaler. Kurset vil bestå af individuel undervisning såvel som hold-undervisning, hvor man samtidig også vil lære nodelæsning.

Pris
Pris for kursus (eksklusivt instrument): Kr. 1000 pr. person.
Studerende (dokumentation kræves): Kr. 750 pr. person.
Instrumentet får man til første undervisningsdag. Pris endnu ikke fastlagt. 

Vigtigt!
Første undervisningsdag vil være d. 13.januar 2013 for begge hold.
Begyndere: Fra kl. 11:00-12:30
Øvede: Fra kl. 13:00-14:30

Tilmelding
Sidste frist for tilmelding er: den 12.januar 2013.
Under vores events kan man tilmelde sig kurset.  

Tilmelding er først gyldig når deltagergebyr på kr. 1000,00 / kr. 750,00 er indbetalt på Dialog Forums konto:
Reg.nr.:1551 – kontonr.:3164184102.
Husk at oplyse: Eget navn og Musikkursus ved indbetaling.


Om underviseren
Cahit Ece er uddannet på musik konservatorium i Istanbul Teknik Universitet. Hans hoved-fag er etniske blæseinstrumenter som Kaval, Nay og Duduk.
I løbet af sin tid som musikstuderende, arbejdede han med en række kendte musikere hvor det musikalske arbejde blev hovedsageligt koncentreret om Anatolien og Balkan.
Cahit Ece underviser stadig i Århus Musikskole og har været ansat siden 2007.

Om Nay-fløjten
Nay-langfløjten er et musikinstrument, en såkaldt endeblæst fløjte. Lyden fremkommer ved at man blæser på en skarp kant i fløjtes øverste ende. Nay’en har en sort konisk formet hætte på blæsehullet, seks fingerhuller foran og et bag på. På trods af den simple form er Nay’en meget svær at spille på. Spilleren kan lade den hvile mod hagen eller på underlæben og blæse på den skarpe kant med stram overlæbe eller ved at spidse læberne. I Tyrkiet er den forbundet med sufisme og Mevlana.

Hvis I ønsker at se billeder og videoer fra vores tidligere afholdte nay-kursus kan I med fordel tjekke vores facebook-side ud.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Ney kursu 3
Ney kursu 3

  

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt