På besøg hos Karen Hækkerup

 Dialog Forum Københavns politiske udvalg besøgte Social – og Integrationsministeren Karen Hækkerup.
I løbet af mødet fortalte Dialog Forums formand Mustafa Gezen, om foreningens struktur og vision. Der blev primært lagt vægt på foreningens vision – Mennesket først – om at have et samfund, hvor man har lært kunsten at leve sammen. Et sådan samfund vil udfolde sig ved, at de enkelte individer respekterer hinandens forskelligheder som en berigelse for samfundet. Efter formandens indledende ord, fortalte medlemmerne af dialog forums politiske udvalg om, hvad udvalgets primære funktion er.

Ömer Ciftci, der er medlem af bestyrelsen for Venstre i Egedal Kommune, fortalte kort om arbejdet i det politiske udvalg i Dialog Forum. Han fortalte bla. at der i det politiske udvalg er taget forskellige emner op såsom; kriminalitet, stofmisbrug hos de unge og ikke mindst retten til at stemme til et valg.

Det politiske udvalg havde forinden mødet med ministeren udarbejdet 7 punkter (forslag til love-ændringer eller andre problemstillinger) som blev afleveret skrifteligt ved mødet. Ministeren fortalte efterfølgende, at der allerede var lov-ændringer på vej i forhold til et par af punkterne. Dette var i sig selv glædeligt, idet udarbejdelse af punkternes relevans på den måde blevet bekræftet af ministeren. Ministeren fortalte endvidere om de økonomiske udfordringer, arbejdsløsheden og selve arbejdet indenfor integrationsområdet.
Mødet var meget informativt for dialog forums medlemmer og vi ser frem til at kunne invitere Karen Hækkerup til Dialog Forums lokaler.

Karen_Haekkerup

Recent Posts
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt