Kommunal Valg 2013

Tirsdag d. 29.10.2013 afholdte Dialog Forum panelaften i Valby Kulturhus som optakt til kommunalvalget.

Panelet bestod af beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (RV), kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V), sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF), gruppeformand for Socialdemokraterne på Rådhuset, Lars Weiss, og spidskandidat for Enhedslisten, Morten Kabell. Mustafa Gezen (formand, Dialog Forum) fungerede som ordstyrer.

Der var et stort fremmøde til aftenens paneldebat, hvor de mange deltagere – herunder mange unge vælgere – udfyldte kulturhusets store teatersal.

Paneldebatten blev indledt ved, at panelisterne præsenterede deres politik og mærkesager. Efter panelisternes oplæg fik de mange tilhørere mulighed for at stille spørgsmål til og kommentere på de enkelte panelisters oplæg såvel som til hele panelet. Spørgsmålene var vidt omspændende: forslaget om en betalingsring om København, forbedring af den kollektive trafik, social og økonomisk ulighed i København, boligsocial segregering og udsatte boligområder, den nye folkeskolereform, ungdomsuddannelser, forbedring af praktikvilkårene på erhvervsuddannelserne etc.

De forskellige kommentarer og spørgsmål til panelisternes affødte spændende debatter og berigende meningsudveksling panelisterne imellem og mellem panelister og tilhørere.

Der var stort engagement og indlevelse fra de fremmødte tilhørere, som derfor ikke alle fik mulighed for at stille spørgsmål eller bidrage til debatten. De fik dog muligheden for at stille deres spørgsmål umiddelbart efter panelets afslutning, hvor panelisterne forblev i salen for at fortsætte dialogen med tilhørerne.

Panelaftenen fandt sin afslutning med afsluttende ord fra de forskellige panelister. Budskabet fra panelisterne på tværs af det politiske spektrum var klart og enstemmigt: vigtigheden af at afgive sin stemme til kommunalvalget og herigennem forsøge at gøre København til en velfungerende og succesfuld storby, som vi stolt kan bryste os af.

 

header-2

 

1 2 45

 

Recent Posts
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt