Ramadan-fest

 Ramadan festen den 4. september var en sjov og underholdende dag for børn og barnlige sjæle. Børnene blev budt velkomne af klovne og fik kuponer, som de kunne bruge i de forskellige boder der var sat op. Her spiste de sig mætte i alverdens kager, fik legetøj og afsluttede med en gang ansigtsmaling, som blev skyllet ned med en slush-ice. Forældrene nød en kop kaffe med kage til, mens børnene legede med modellervoks, malede eller tog en tur i hoppeborgen. Alt imens de blev underholdt af klovne. Der var konkurrencer for både børn og voksne, som var til stor morskab for tilskuerne. Vinderne blev belønnet med gavekort til bl.a. restaurant besøg, hårklip og andet.

Forfatteren Manu Sareen (der også er MF fra Radikale Venstre) kom på besøg og underholdte børnene med en fortælling fra en af hans bøger. En sjov og anderledes historie, som vakte stor interesse blandt gæsterne, så der efterfølgende var rift om hans bøger.
Ramadan festen var en sjov dag som børnene og Dialogforum ikke vil glemme foreløbig. Derfor vil Dialogforum gerne takke de fremmødte og sige på gensyn til næste års Ramadan fest.

Recent Posts
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt