Rollemodel-aften med Lisbeth Knudsen

Torsdag den 17. Januar 2013 var chefredaktøren ved Berlingske Tidende Lisbeth Knudsen inviteret til Dialog Forum, til et møde med 40-50 interesserede unge piger, under konceptet “Projekt rolle model”.

Programmet startede med en inspirerende tale fra Knudsen, hvor hun fortalte om sin succeshistorie der gik fra at være praktikant på Berlingske Tidende til hendes nuværende stilling. Under talen understregede Knudsen flere gange, hvor stor en betydning troen på sig selv har haft og at gribe chancerne/mulighederne, som hun selv flere gange har gjort gennem sin karriere. Men samtidig nævnte hun også, at det er vigtigt at kunne tilrettelægge og koordinere et forløb af aktiviteter med henblik på deres hensigtsmæssige gennemførelse samtidig med at man kan tage logiske beslutninger, som kan fuldføres.

At have god selvtillid og et højt selvværd er vigtigt, mente hun, da dette netop var en af grundende til det der har gjort Knudsen til den hun er i dag. Under talen fortalte Knudsen om nogle af sine oplevelser, som gjorde, at der kom smil på læberne. Som afslutning fik pigerne mulighed for at stille Knudsen spørgsmål.

Lisbeth_Knudsen 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt