Samtalemøde i Kildevæld Kirke

 Det er igennem foreningens historie en tradition, at vi initierer dialog samtaler med folkekirken og derigennem bestræber os på at skabe større forståelse og respekt imellem kristendommen og islam.
Dialog-Forum har i tidernes løb været i dialog med flere kirker og heriblandt med Albertslund kirke, Glostrup kirke, Brøndby Strand kirke, Messiaskirke i Charlottenlund, Kildevalskirke og Kokkedal kirke. Herunder beskriver vi et af arrangementerne med dertilhørende billeder.

Det var i det kirkelige rum, man i fællesskab bad en bøn for større forståelse og respekt kulturerne imellem. Det viste sig og være en frugtbar efterfølgende dialog i kildevældskirkes festsal, hvor medlemmer af både dialog-forum og kildevældskirkes menighed havde en konstruktiv dialog på tværs af bordene, som var med til at bidrage til gensidig forståelse. Samtalerne gik fra de religiøse spørgsmål til de private spørgsmål, som indikerede dialogens nødvendighed, fordi de fremmødte mennesker via deres venskabelige samtaler afkræftede nogle af hinandens gensidige fordomme.

Seneste indlæg
Kontakt os!

Har du et hurtigt spørgsmål? Hold dig ikke tilbage, skriv til os!

Not readable? Change text. captcha txt