Vi er glade for at tiden endelig er kommet til at lancere projektet Min Ramadan.
Ramadan-måneden består af flere dimensioner, hvoraf to af dem er en social- og en åndelig dimension. Det særlige ved denne måned er, at muslimer bruger deres tid på at søge ind ad med refleksion, håb og medmenneskelighed via flere forskellige initiativer – en af dem er iftar-middage.
Iftar-middagene bliver afholdt med naboer, venner og familier; det er lidt ligesom julen, hvor der er julemiddage og sammenkomster, som ender med en fest, hvor hele familien mødes. Derfor er ramadanen en pendant til julemåneden, hvor danske muslimer glædes ved at fordybe sig i deres forpligtelser som borgere og muslimer.

Projektet Min Ramadan er udviklet for at dele et stykke kultur, som har eksisteret i årtier, med alle borgere i Danmark. Herigennem ønsker vi, at vennepar, familier eller andre interesserede via www.minramadan.dk kan skrive sig op til en middag hos en dansk-muslimsk vært(er) og derigennem være med til at bidrage til fredelig sameksistens i Danmark.