DIALOGPRISER 2022

FEJRING AF DIALOGPRISERS 10-ÅRS JUBILÆUM

Mandag den 28. november inviterede Dialog Forum til fejring af Dialogprisers 10-års jubilæumsfest. I løbet af årene har Dialog Forum i alt hædret 47 individer og organisationer, som vi mener, har udmærket sig med deres dialogfremmende indsats i samfundet både nationalt og internationalt.

Jubilæet blev afholdt på Københavns universitets festsal, som, med dets storslåede og historiske aura, skabte rammerne for en højstemt og hyggelig aften for de fremmødte gæster.

Aftenen blev indledt med velkomstdrinks og ved første velkomsttale af dialogpriskomité-medlem Henrik C. Wegener, som beskrev betydningen af festsalen og de smukke omgivelser, vi sad i. Han afsluttede sin tale ved at udbringe hurra i fællesskab for Dialogprisers 10 år – og dermed åbnede vi op for spisning med lækker mad fra buffeten.

Efterfulgt fik tidligere formand Mustafa Gezen ordet til at byde gæsterne velkommen og understregede…

 

Læs videre på dette link.